Roerstaafjes.nl webdesign and hosting

BACKUP OPLOSSINGEN
Backup
Het meest belangrijke onderdeel van uw automatisering is natuurlijk uw backup!
In veel gevallen wordt hier echter weinig tot geen aandacht aan besteedt tot het moment dat er een probleem optreedt waarbij er verlies van data ontstaat. Vaak is het dan te laat om dit nog te kunnen herstellen met alle gevolgen van dien. In het ergste geval kan dit zelfs tot het einde van uw onderneming leiden.
Stelt u zich voor dat in geval van een calamiteit zoals een defecte harddisk of stroomuitval, u al uw bedrijfsgegevens verliest. Er geen offerte of factuur meer de deur uit gaat en er geen betalingen aan openstaande crediteuren kunnen worden gedaan. Een ramp voor elke ondernemer!
Wij voorzien wij uw organisatie dan ook graag van een onmisbare en voor u op maat gemaakte backupoplossing.

Backup oplossingen
De manier en frequentie waarop u uw gegevens in een backup wil laten wegschrijven kan variëren en is afhankelijk van uw bedrijfsvoering. Het ene bedrijf kiest ervoor om wekelijks een backup te maken, terwijl het andere bedrijf dagelijks een backup wil hebben van alle gegevens. Ook de manier waarop een backup gemaakt wordt is afhankelijk van uw infrastructuur en wensen. U kunt kiezen uit een backup op tapes, harddisks of dvd's, tot onze eigen Infotech Remote Backup on-line backupoplossing. Wij adviseren u graag hierin!
Voor welke oplossing u ook kiest, u hoeft zich in ieder geval nooit meer zorgen te maken dat in geval van een calamiteit u te maken krijgt met verlies van essentiële bedrijfsdata, waardoor de dienstverlening naar uw klanten stagneert.